vineri

Seniori Israel - Egipt cu Relaxare la Marea Moarta si Marea Rosie

    Nuweiba este impartita in trei sectiuni principale si se-ntinde de-a lungul plajei. Cele trei zone constau în : portul Nuweiba care a devenit destul de ocupat in aceste zile, Nuweiba City, care are un bazar şi magazine turistice, şi Tarabin care este zona reala. 
    Statiunea se bucură de o locaţie speciala, de frumuseţea naturală a lumii subacvatice şi terestre. Este inconjurata de parcuri naţionale, alte obiective naturale şi istorice care sunt demne de vizitat. Dacă sunteţi în căutare de o destinaţie care combină hotelurile de lux cu cultura si farmecul local, Nuweiba nu ar trebui sa lipseasca din lista ta de destinaţii de vacanţă ideala. 
     De-a lungul coastei Sinai, se practica scuba diving, iar Nuweiba nu este o excepţie. Acest oraş se află de fiecare parte a deltei Wadi Watir aproximativ 57 de mile nord de Sharm el-Sheikh, şi constă din sate de pescari, Muzeina beduin la sud şi beduini Tarabiin şi sate turistice la nord. Ele sunt separate printr-o cetate turca din secolul al optsprezecelea. În afară de scufundări, de asemenea se practica, jeep safari si plimbatul cu camilele. Canioane colorate sunt în apropiere, şi putin mai incolo, este oaza Ain el-Furtaga. Daca iti place sa vezi un peisaj frumos, fii sigur ca ai ales drumul bun intre Nuweiba si Taba.

OFERTA SPECIALA VALABILA SI PENTRU NON SENIORI !!!


BONUS: TUR PANORAMIC EILAT-MAREA ROSIE!!!
ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Haifa – Tiberias – Nazareth
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel – Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias – Cana Galileii – Nazaret – Muntele Tabor – Tabgha – Capernaum – Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon – transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: continuare spre Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers).Se continua programul cu Tabgha si Capernaum.Optional: plimbare cu  vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan -  în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA III:  Ierusalim -  Drumul Crucii
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan BotezătorulBiserica Înălţării Domnului la cer – EleonMuntele Maslinilor,Grădina Gheţimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu GolgotaPiatra UngeriiSfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA IV: Bethlehem – Marea Moarta – Egipt – Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii DomnuluiBiserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt  de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare  in Nuweiba.
ZIUA V: Egipt –  Peninsula  Sinai – Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului.Cina si cazare  in Nuweiba.
ZIUA VI: Egipt – Peninsula  Sinai – Sf. Ecaterina – Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina – se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare  in Nuweiba.
ZIUA VII:  Taba – Eilat – Marea Moarta – Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat, tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul  Marii Rosii,  Marii Moartesi vizita la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VIII: Ierusalim – Tel Aviv
Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii DomnuluiCina cea de TainaMormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:10 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:00.
Pentru mai multe detalii referitoate la serviciile incluse / neincluse click AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu