Seniori Israel – Egipt

Program Seniori Israel – Egipt
cu relaxare la Marea Moarta & Marea Rosie
valabil si pentru nonseniori la acelasi tarif


BONUS: TUR PANORAMIC EILAT - MAREA ROSIE
ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Haifa - Tiberias – Nazareth
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel – Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias – Cana Galileii – Nazaret – Muntele Tabor - Tabgha – Capernaum – Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: continuare spre Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers).Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu  vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan -  în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III:  Ierusalim -  Drumul Crucii
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer – Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Bethlehem - Marea Moarta – Egipt – Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt  de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare  in Nuweiba.


ZIUA V: Egipt –  Peninsula  Sinai – Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului.Cina si cazare  in Nuweiba.

ZIUA VI: Egipt – Peninsula  Sinai - Sf. Ecaterina – Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina – se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare  in Nuweiba.

ZIUA VII:  Taba – Eilat – Marea Moarta – Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat, tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul  Marii Rosii,  Marii Moarte si vizita la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VIII: Ierusalim – Tel Aviv

Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:10 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:00.

Plecari
Loc in Dbl
Supl. Single
Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
Al 3-lea adult in camera Dbl
03.03, 25.04, 29.05, 27.06, 25.07, 29.08, 22.10, 03.11.2014
250  €
150  €
-35  €
-20 €


SERVICII INCLUSE:
TARIFUL NU INCLUDE:
●  bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
  ●  1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
●  transfer aeroport - hotel - aeroport
●  4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3* si 4*
  ● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 4 *
● transport cu autocar modern – aer condiţionat
● ghid local vorbitor de limba romana
ghid din partea agentiei
taxele de aeroport  140 euro
● bacşişuri 45 euro / persoană
●  taxele hoteliere,de statiune, intrarile la obiectivele turistice - 170 euro
● taxa de viza  Egipt 45 euro
● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
● asigurarea medicală (obligatorie)
excursiile optionale din program
Excursii optionale - Egipt neincluse in program: Ascensiune pe Muntele Sinai; Tur de o zi Sharm El Sheikh cu seara beduina in desert, ATV-uri, etc.; Excursie Cairo ( vizitarea piramidelor).CAZARE EGIPT

Helnan Nuweiba Bay Resort * * * * / similar

Hotelul se afla in statiunea Nuweiba  si dispune de  teren de tenis, saună, sală de fitness, pescuit, cameră de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, cadă cu hidromasaj, caiac, grătar, baie turcească/baie de aburi, scufundări, snorkelling, piscină în aer liber (deschisă tot anul).


Nota:
·          Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
·          Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
·           Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
·          Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
·          Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
·          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
·          Tariful este stabilit pentru un numar minim de 40 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
            - grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
            - grup 30 -39 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.
De retinut:
·          Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
·          Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
·          Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
·          In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
·          Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
·          Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
·          Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu