marți

Aici gasiti cele mai bune oferte in Israel

Exista atat de multe motive pentru care oamenii sunt atrasi de Israel. Unii sunt vrajiti de clima insorita. Altii, de marea varietate a lucrurilor si locurilor ce merita vazute – istorie, arheologie, religie sau pur si simplu frumusete. Pentru absolut toata lumea, Israelul are ceva special, greu de exprimat in cuvinte – o alta dimensiune – care face din fiecare vizita o experienta cu adevarat memorabila. Atunci cand vizitati Israelul pentru prima data, simtiti invariabil ca va aflati intr-un loc cunoscut. Multe din denumirile oraselor si locurilor va sunt probabil cunoscute inca din copilarie. 
   Israel este o tara moderna care imbina o istorie bogata si impresionanta cu o infratsructura turistica ce satisface orice preferinte de vacante : plaje sublime, orase pline de viata, rezervatii naturale, statiuni balneare, locuri sfinte, malluri, piete, colonii de artisti, concerte in parcuri.
 Vestit pentru ospitalitatea sa inca din vremurile Biblice, poporul primitor al Israelului  va asteapta. Veniti cu noi intr-o scurta plimbare prin tara. Stim ca veti fi incantati sa descoperiti savoarea unei alte dimensiuni – Israel.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu